Y&R ישראל בשלוש מודעות שנעשו במסגרת תחרות ‘אלימות מכת מדינה’ של חברת המדיה לוקיישן מבית לעומק התודעה אשר התקיימה אמש בבצפר. בתחרות זכו אדלר חומסקי & ורשבסקי במקום הראשון ו-Y&R ישראל במקום השני.



חפשו כתבה, מותג או נושא שמעניין אתכם
אלימות מכת מדינה - Y&R ישראל
Y&R ישראל בשלוש מודעות שנעשו במסגרת תחרות ‘אלימות מכת מדינה’ של חברת המדיה לוקיישן מבית לעומק התודעה אשר התקיימה אמש בבצפר. בתחרות זכו אדלר חומסקי & ורשבסקי במקום הראשון ו-Y&R ישראל במקום השני.



אחלה מודעות
ולא, אני לא תקציבאית/ ארט/ קופי או כל מישהו אחר מטעם שלמור 🙂
מלבד העובדה שאין פה מסר ותבונה, גם הביצוע (חוץ מזה שזה "יפה") לא 100%.
זה זכה מקום שני? אין פה שום תובנה ובטח לא מקום לסדרה….
יפה מאד בעיני.
יפה מאוד. מחכה לראות פה גם את מקום ראשון ושלישי.
מי זכה מקום ראשון?
יחסית לבריף חברתי, שהוא לא של לקוח ועל חשבון המשרד, זה ביצוע מרשים. מה גם, שאני לא רואה סיבה אחרת לכך שהוא זכה מקום שני. כמו שכתבתי מקודם: אין פה מסר או תובנה.
ביצוע מרשים?
1) בכל 3 התמונות כלי הרצח נשארו בזירה. מצחיק.
2) בתמונה הראשונה הבחור בכלל לא מדמם מהבטן, נותר רק זרזיף של דם. אם הוא נפגע ברמה כזו שיש לו שלולית כזו של דם מהפה (שגם רחוקה מהפה ונוצרת בצורת משפך), אז החולצה שלו צריכה להיות ספוגה בדם.
3)אין שלוש
אבל למה זו אותה גופה כל הזמן?? אין עוד ניצבים? 🙂 מזכיר לי משהו מהמלחמה האחרונה בלבנון…
רעיון יפה. הדם הפלסטיקי מנמיך.
ביצוע מרשים של ארט. אבל איפה התובנה? איפה המסר? זה בריף חברתי. בכל מקרה, ביצוע טוב מאד.