הבלוג במצב למידה ע"י AgentM

עתיד ציורי

מתוך הפעילות של ריפרש בפייסבוק

מדי שנה מעניק מפעל הפיס כ-1,000 מלגות להשכלה גבוהה. השנה, לרגל חגיגות ה-60 להיווסדו, מכפיל מפעל הפיס את מספר המלגות ומזמין את כלל גולשי הפייסבוק לצייר את שאיפותיהם לעתיד. פעילות התוכן 'עתיד ציורי' של ריפרש, מזמינה גולשים בגילאי ה-20 ובתחילת הקריירה לדמיין את העתיד שהם מתכננים לעצמם. קליק לעמוד הפייסבוק של 'צריך פיס בחינוך'.

מתוך הפעילות של ריפרש בפייסבוק
מתוך הפעילות של ריפרש בפייסבוק

קרדיטים
דוברת מפעל הפיס: דולין מלניק-פרץ מנכ"ל Refresh: אדם שוב סופרוויזר ומנהלת תיק לקוח: מאיה ישראלי מנהל קריאייטיב: עידן אלדר עיצוב גרפי: ליבי אוסטרובסקי איורי קריקטורות: לי להב, נטע לוי

10 תגובות

  • ריבי

    עידן, הצחקת אותי מלא. 😀

  • עידן אלדר

    שלום לכולם,

    ראשית, רציתי להגיד תודה רבה מכל הלב על המילים החמות של חלק מכם, עבדנו קשה על האפליקציה הזו ואני מאוד שמח שאהבתם אותה.

    שנית, רציתי להגיד תודה לכל המגיבים האחרים פה שחשפו בשבילי את רשת הטוקבקיסטים האנדרגראונדים של ריפרש, שנסתרה מעיני עד יום זה!

    אני אישית פשוט בהלם: אתה עובד במקום שנה, חושב שאתה מכיר את האנשים שעובדים איתך, אבל אז מגלה שהם מקיימים חיים כפולים! מזל שיש פה טוקביקסטים שיודעים טוב יותר מתוך הידע המוכח והניסיון הרב שלהם.

    ובכן, אני לא הולך לספוג את זה עוד. מחר, דבר ראשון על הבוקר, אני הולך להתפרץ למשרד של אדם ולשאול אותו איך הוא העז להסתיר ממני את קיומה של רשת הטוקביקסטים! הרי הם גם בטח מקבלים בונוסים לחג וסלי פירות קטנים על כל טוקבק, ולא סלי פירות מעפנים (אני בטוח שאדם מקדיש המון משאבים לניהול המערך האולטרה סופר סודי הזה) וכולל שם פירות שווים כמו קרמבולה.

    עידן אלדר
    מנהל קריאייטיב
    Refresh

  • אדם

    עוד פעילות קקיונית וטוקבקים עצמיים מבית ריפרש

  • ריבי

    יצירתי מאוד, ואפילו פעם ראשונה שהצליחו לגרום להשתתף בפעילות בפייסבוק. שאפו לכם!

  • רועי

    בואו נפריד בין האפליקציה שהיא חביבה ויפה, לבין הליקוק העצמי המאוס שאדם שוב עושה לעצמו. הוא רוצה ליטוף לאגו הגם ככה מנופח שלו, שיפסיק לזהם בלוג מקצועי בטובקבקים שתולים מנוסחים…

    עוד טוקבק לא מטעם

    כמה קנאה תסכול ומרמור בטוקבק אחד. צחקתי! (:

  • מישהו חשוב

    כל הכבוד למאיה ולקריאייטיב!
    סוף סוף אפליקציה בריפרש שניתן להתגאות בה 🙂

  • עוד טוקבק לא מטעם

    בואו נפריד בין האפליקציה שהיא חביבה ויפה, לבין הליקוק העצמי המאוס שאדם שוב עושה לעצמו. הוא רוצה ליטוף לאגו הגם ככה מנופח שלו, שיפסיק לזהם בלוג מקצועי בטובקבקים שתולים מנוסחים רע.

    לא רק שזה מסיט את הדיון ממוצרים טובים, זה רק הופך אותו ללעג ולקלס של התעשייה.
    מעניין אם במזבלה לא שמים לב שכל התגובות מגיעים מהאיי.פי של ריפרש. כנראה שלאדם לא נמאס

    ולעובדי ריפרש היקרים, תגוונו מדי פעם בשמות שדרכם אתם מזייפים פידבקים או לחילופין, תבינו שהלשון שלכם לא דבוקה בדבק שלוש שניות להיכן שהיא נצמדה.

    בהצלחה ואחלה אפליקציה.

  • שימי מהמטע

    סוף סוף מגיע לריפרש מילה טובה.
    אחלה רעיון, אחלה פעילות.
    פעם ראשונה שיש לכם אשכרה קריאטיב, בהצלחה בהמשך.

  • תומר

    אחלה של רעיון קופי מבריק- משלב כיף וערך מוסף

  • רועי

    מקסיםםםם

הוסיפו תגובה

להמשך קריאה