לקראת 'צעדת המיליון' שתתקיים ביום שבת הקרוב ה-3.9 החל מהשעה 9 בערב ברחבי הארץ, מארגני המחאה החברתית (J14) העלו לרשת סרטון שכביכול מציג את פלח האוכלוסיה הרחב אשר תומך במחאה. מיליון יפה בתור מספר, אך מוטעה בתור אסטרטגיה שאמורה להציג בפני השילטון את 'אם כל המחאות', כזו שתרעיד את יסודותיה של המדינה ותביא לשינוי של ממש. מיליון לא יצאו לרחובות ולא משנה גם אם ירד גשם של דולרים. נכון למועד כתיבת הפוסט כ-67,093 אנשים אישרו הגעה למחאה באמצעות האיוונט שנוצר בפייסבוק.
3 תגובות
תגיות: J14,איפה היית ב-3.9.11,ברק סגל,דפני ליף,העם דורש צדק חברתי,הפגנת המיליון,מאבק דיור,מאבק הדיור,מאבק הנדל"ן,מאבק חברתי,מאבק נדל"ן,מחאה,מחאה חברתית,מחאה ציבורית,מחאת אוהלים,מחאת דיור,מחאת האוהלים,מחאת הדיור,מחאת המיליון,מחאת הציבור,סתיו שפיר,עיר אוהלים,עיר האוהלים,פרסומת רשת,צדק חברתי,צעדת המיליון,רגב קונטס
אני אהיה שם. יחד עם עוד אנשים זקופים שמסרבים להמשיך ולקבל את הצינור. תבואו גם, אומרים שיותר נוח בלי הבולבול של ביבי בתחת.
[Comment ID #77438 Will Be Quoted Here]
טוב, נכון ומדויק יותר מזה, אי אפשר להתנסח
[Comment ID #77438 Will Be Quoted Here]
i'll be there!