המזבלה וחברת הניטור SpyTheNet סוקרות מדי חודש את עמודי הפייסבוק הישראלים האינטראקטיבים ביותר על פי מדד האינטראקציות. בחודש יולי מותג קליק שמנוהל על ידי גרייט דיגיטל נחלש מעט ויורד למקום השלישי. את מקומו בראש הטבלה תופס מותג גלידת שטראוס, אף הוא מנוהל ע"י גרייט דיגיטל עם כ-2.6 אלף אינטראקציות ממוצעות. במקום השני מותג הגלידות מגנום עם 2.4 אלף אינטראקציות, קליק כאמור במקום השלישי עם 2.2 אלף, לאחריו אדידס כדורגל עם 1.8K, אדידס ריצה עם 1.6K, מחסני חשמל עם 1.6K, אגד עם 1.4K, יופלה עם 1.3K, אל על עם 1.2K ואת רשימת 10 עמודי המותגים חותמת רשת האופנה וכלי הבית הבריטית NEXT עם 1.2K אינטראקציות ממוצעות.

5 תגובות
של שטראוס
בושה וחרפה שהעיפו את Café Zero° מהארץ!!
בישראל הכל קרבות שחיתות וחארטות למיניהם .. חבל על הויכוח ומה שמסביב כי הכל בהשראת הבעלים .
מישהו שבדק את הרכיבים בגלידות המובילות , מצא שיש בהן הכל , רק לא גלידה במובן הטוב של המילוי, הכל לא טבעי , ותחליפים שונים!
זה לא הגינוי לפי מה שכתוב:"מגנום VS גלידת שטראוס"
הרי חברת שטראוס המייצרת גלידות ואררטיקים ומבינהים מגנום וזה רק ויכוח בפייסבוק זה לא עניין כזה גדול וגם המנהלים של גלידות שטראוס ישראלCבע"מ בבעלותם מגנום תוכלו לקרוא בויקיפדיה:https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%9D_(%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%94)
בתמונה שחרוט על מקל הארטיק את לוגו גלידות שטראוס בע"מ מתוך ויקיפדיה"מגנום (אנגלית: Magnum) הוא מותג גלידה, בבעלות תאגיד יוניליוור" והרי חברת יוניליוור משתפת פעולה על גלידות שטראוס
http://mizbala.com/fanpages/119845