בפעם הראשונה שצפיתי בפרסומת החדשה של יהושע\TBWA למסקרה של JADE היתה אזהרה באותיות קטנות "הריסים מלאכותיים" (או ניסוח דומה), בפעם השנייה שצפיתי בה האזהרה כבר נעלמה. אין לי מושג כמה אנשים קלטו את העניין אבל האדישות והזלזול באינטליגנציה של הצרכן המודרני שהיום יותר מתמיד שם לב לפרטים הקטנים, בהחלט מטרידה.
אלוהים נמצא בריסים הקטנים.
[Comment ID #14850 Will Be Quoted Here]
רק בשבילך אני אשנה את הכותרת 🙂
כי אתה בשבדיה ומרגיש שחסרה לך הרעות הישראלית.
כן, גם אני שמתי לב לזה וזה רץ ככה כמה ימים. מן הסתם האזהרה באה בגלל איזשהי תקנה של הרשות השנייה או המועצה להגנת הצרכן או משהו בסגנון. אבל קשה לי להבין למה הם בכל זאת שמו את זה. זה לירות לעצמך ברגל. עדיף בכלל לא לשים את הפרסומת, או לשים בלי אזהרה ולהיות מוכנים לשלם את הקנס. הכל עדיף על כיתוב שאומר דה פקטו "המוצר שאנחנו מוכרים לא באמת עושה את מה שאנחנו אומרים שהוא עושה. סתם שתדעו"
רגע, והמשפט החושני והגאוני – Design Your Lashes. לא מפריע לאף אחד?! זה קורע אותי מצחוק.
אגב גאונות, יש סיכוי שתשימו את הפרסומת לטחינה בבקבוק לחיץ של אחלה? זה הדבר הכי מצחיק בטלויזיה, קאלט אמיתי 😀
כל כך נכון!!!
מי הפאקין מנהלת מותג שם?
לא חבל על המדיה?!?!
תייבאו פרסומת אחרת בלי מונקי ביזנס ותעלו קמפיין שבאמת יכול _לעזור_ למכירות
במקום לפגוע במותג שמצטייר כקר ובלתי אמין
[Comment ID #14859 Will Be Quoted Here]
😀
זוג משעשע
בתור בחורה אני שמתי לב לזה מהרגע הראשון ודווקא את האותיות הקטנות לא ראיתי. אז זה לא ממש רלוונטי אם הם שמו והורידו, יחזירו או לא- זה פשוט יותק צועק מבובלילית.
ושאלה לזבלונים הכי שווים: לפני שעתיים הגבתי פה על פוסט אחר. עשיתי שלח ופתאום אמרתם שאתם בשיפוצים, חזרתי…ואין פוסט (על הספאם), אין תגובה. אין עבודה. מה קורה?
[Comment ID #14886 Will Be Quoted Here]
הייתה איזו בעיה עם ה-PHP, אני מקווה שזה סודר 🙂
בכל מקרה תגובתך חיה וקיימת > http://mizbala.com/?p=1267