פרופורציה, רשת המרפאות האסתטיות מהמובילות בישראל, עולה בקמפיין משולב להשקת המיצוב החדש שלה. הקמפיין, שעולה באמצעות משרד הפרסום טוויסטד (twisted), שזכה בתקציב לפני מספר חודשים, עולה תחת הקונספט "כולם יפים" על גבי קירות, שילוט חוצות, חסויות בטלוויזיה, רדיו ודיגיטל. במסגרת הפעילות, גם לוגו פרופורציה עבר מתיחת פנים עדינה, שתהפוך אותו לעדכני, מואר ופתוח יותר.

במסגרת הקמפיין שמושק תחת ההבטחה 'No Photoshop' (ללא פוטושופ, לכאורה), הוחלט שלא להשתמש בכלי הפוטושופ כלל ובכך לצלם אנשים אמיתיים בצורה המחמיאה ביותר. עובדה זו מקבלת ציון מיוחד על גבי השלטים והמודעות. לצורך הצילומים לקמפיין, נבחרו כמה מלקוחות פרופורציה בעבר ובהווה, שצולמו בסטודיו של הצלם שי קדם, שמסביר: ״כצלם בחרתי להשתמש בטכניקת אור הנותנת אפקט של ״שטיפה״, טכניקה זו מאפשרת לי להדגיש את החן הטבעי, תוך שימת דגש על אישיות המצולם".
אבי שלום, מנכ"ל פרופורציה מספר על הקונספט החדש: "אנחנו בפרופורציה מאמינים ביופי. כבר 28 שנים אנחנו עוסקים ביופי ואסתטיקה, פוגשים אלפי אנשים בכל חודש וגורמים להם להיות יפים ובעיקר, להרגיש יפים. יופי, בעיני, זה קודם כל ביטחון עצמי, עוצמה, חופש, יופי זה פשוט לאהוב את עצמך כמו שאתה. אבל, אם יש משהו שמפריע לך במיוחד או גורם לך לחוסר בטחון, אנחנו כאן בשבילך. בקמפיין החדש, מעבר ל"ביזנס", יש גם אמירה חשובה מבחינתנו. אנחנו רוצים להעביר מסר של פתיחות וסובלנות. לגרום לאנשים להאמין שיופי באמת מתחיל מבפנים, שהכל עניין של אישיות, כריזמה, חוכמה והכי חשוב – החיבור שלך לעצמך."






מנכ"לים: קרן פרידמן, אלון מוליאן סמנכ"ל קריאייטיב: אייל גן-מור מנהל קריאייטיב: יגאל לוי קופי: נאור נרקיס עיצוב: נטלי קרבץ סמנכ"לית לקוחות: ענת בן נתן מנהלת לקוחות: נטלי קוסקין לוי תקציבאית: רקל אבן ארי יחסי ציבור: סברינה בלהסן נימצוביץ
5 תגובות
יש משהו אירוני ומגוחך בקונספט, עם זאת הצילומים נהדרים
מור מהממת!
זה קונספט ותיק בפרופורציה. עוד מימי חני נחמיאס כפרזנטורית. מעבר חכם ללקוחות.
אז היא בשחור ולבן גם במציאות?
אם כולם יפים אז אף אחד לא צריך את שירותי פרופורציה, לא?