הבלוג במצב למידה ע"י AgentM

אם שותים נוהגים

Drink And Drive

יפאורה תבורי, באמצעות משרד הפרסום 4 (four), בקמפיין שילוט חוצות לסדרת המשקאות החדשה של המותג שוופס: מרגריטה, קוסמופוליטן ופינה קולדה, המשקאות האלכוהוליים הפופולרים רק ללא אלכוהול. הקמפיין הושק תחת הקונספט – Drink And Drive, כאשר הרעיון מאחורי המוצר החדש הוא לתת מענה לקהל המעוניין במשקה מעניין, מתוחכם וטרנדי, שניתן לשתות בכל סוג בילוי ועדיין לנהוג. קליק לקמפיין שוופס המצויין של אדלר חומסקי.

Drink And Drive
Drink And Drive
Drink And Drive
Drink And Drive
Drink And Drive
Drink And Drive
המשקאות החדשים של שוופס
המשקאות החדשים של שוופס

18 תגובות

  • צחי

    איזה מגניב!! איך לא חשבו על זה קודם…?

  • Esty K

    cool …!!!! LOVE IT 🙂 , we could realy use some humor in this country guys… come on! take it easy …

  • הדר אביטל

    למה לקטול ככה, הם מנסים להעביר משהו בזה.. אפשר לשתות פשוט לא אלכוהול!!!
    דווקא אחלה קמפיין בעיני

  • אדוה

    אני דווקא אהבתי.. רעיון מגניב ומקורי

  • משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    בהחלט לא מתאים! אומנם הפשטות של הסלוגן מצוינת, אבל יש פרות חיות שצריך לשמור עליהם בחיים, כמו המשפט Don't drink and drive. ובכלל – למה באנגלית??????

  • שרית

    בתור מישהי שיש לה 2 חברים שנהרגו בתאונת דרכים אחרי שתיה אני מתקשה לעכל את הקפמיין הזה

  • אורן

    שימוש לא נכון בסלוגן שאמור להציל חיים!!

  • נחמיאס

    אם הולכים עם המיתוג הזה עד הסוף, קמפיין פשוט גאוני.
    כל אלה שאומרים "פוגע בחברה ומעודד תאונות", אתם חושבים שהאנשים שקוראים את זה הם עד כדי כך מפגרים? אתם באמת מאמינים שמישהו יקרא את השלט "drink and drive" וזה מה שישכנע אותו שזה בסדר לשתות ולנהוג, למרות כל הפרסומים שאומרים "אם שותים לא נוהגים"? עצוב שאתם חושבים שרק אתם "משכילים מספיק" לראות את השלט בלי ישר להתמלא באלכוהול ולחרוש את הכבישים.

    כל מה שזה עושה זה כובש נישה גאונית, של משקה אלטרנטיבי למסיבות וכד' – ללא אלכוהול. לא רק שזה לא פוגע במאמצים להפחית את תאונות הדרכים, זה רק עוזר. זה מעניק לכל המבלים אופציה לגיטימית למשקה למסיבה לאנשים נוהגים. מיתוג במיטבו.

    פשוט נישה גאונית שחיכתה שייכנסו אליה. אם הולכים עם המיתוג הזה חזק וכמו שצריך ולא רק השילוט שקיים ברחוב, אלא מרימים קמפיין טוב-טוב, לא נשאר לי אלא לקנא.

  • ירון

    גם אני מפחד שזה יכול לבלבל במבט ראשון, בכל זאת כותבים drink and drive…
    מצד שני זה בהחלט מסקרן כי ברור שאף חברה לא תיקרא לשתות ולנהוג אז כשעוברים ליד שילוט כזה מיד רוצים לראות מה עוד כתוב….

  • נועה

    כתוב על השלטים באופן די בולט שמדובר באפס אחוזי אלכוהול. רעיון סבבה לדעתי. מעביר את המסר בלי ללכת סחור-סחור.

  • גידי

    איך שוופס בחרו במילים כמו שותים ונוהגים??? הרי שנים אנו מנסים להילחם בקטל הכבישים ומחדירים טוב טוב את המשפט: "אם שותים לא נוהגים…" למה לקלקל?

  • אור

    אהבתי את הפרסום… הרעיון מקורי ותאכלס… למה לא לשתות ולנהוג כל עוד זה ללא אלכוהול. מעניין איך זה בשילוב עם וודקה….

  • נועם

    לא בסדר….מתעתע מידי לעובר ושב של התחבורה הלילית

  • גילי

    רעיון מגניב ובעיקר מרענן לא עוד פרסומת בנאלית.
    , במבט ראשון הכוונה לא מובנת, ויש מקום להדגיש כי המשקאות ללא אלכוהול.

  • שני

    אהבתי את הרעיון ללכת על משהו פרובוקטיבי מצד שני איפה האחריות החברתית לעניין?…

  • אחד שנוגע

    23 עשו משהו דומה ומצחיק טיפה יותר לעראק אשכוליות ללא אלכוהול, משהו מוזר
    http://mizbala.com/?p=15728
    מעניין אותי לדעת מי הם 4?

  • דושה

    לדעתי זה סבבה

  • בדרך כלל אני רושם את השם אבל הפעם לא היה בא לי

    אני חייב לציין שהקמפיין הזה מעצבן
    עזבו את הרמה הכללית שזה משחק מילים דלוח
    תחשבו שכל הזמן עכשיו מנסים לפמפם את המסר אל תשתו ותנהגו בכל המדיות, ועכשיו בא איזה פרסומאי עם שיגעון גדלות שחושב שהפרסומת שלו יותר שווה מפרסומת שנועדה להציל חיים ובא עם מסר הפוך לחלוטין. אבל אה! זה בלי אלכוהול! זה בסדר! נו בחייאת… הדבר היחיד שנשאר איתך מהפרסומת זה המשפט ולא המוצר.
    גם, רוב השילוט נמצא בתחנות אוטובוס ובנהיגה מהרכב לא רואים שהמוצר נטול אלכוהול אלא רק מספיקים לראות את השורה הזאת.
    קיצר, מבאס.

הוסיפו תגובה

להמשך קריאה